Power modules en tank monitoring

Capi2 ontwikkelde de DC stroom aansluitpunten modules om het comfort en de veiligheid aan boord te verhogen. Deze power modules voorzien verlichting, instrumenten en pompen van het juiste voltage, zodat onder andere het risico van overbelasting tot een minimum beperkt wordt en eventuele storingen direct zichtbaar worden.

Eén of meer ringsystemen bestaande uit een rode en zwarte accukabel en een paarse datakabel worden aan de accu van de boot bevestigd. De elektronisch gecontroleerde DC stroom aansluitpunten modules die de verlichting, instrumenten en pompen van het juiste voltage voorzien, worden in het ringsysteem geïnstalleerd.
Een power module heeft 4 uitgangen. Elke uitgang heeft een chip die communiceert met het Capi2 bedieningspaneel of touch screen en die de exacte status van alle apparatuur aan boord aangeeft. De stroom aansluitpunten modules worden dicht bij de stroom verbruikende apparatuur geïnstalleerd om zo de hoeveelheid kabels en gewicht te besparen.

Met onze gratis installatie software kunt u uw boot geheel naar eigen wens configureren. U kunt bijvoorbeeld de gewenste stroomsterkte (van 3A tot 16A) voor iedere uitgang selecteren, dimmers en timers of speciale schakelcombinaties voor de verlichting maken.

Capi2 ontwikkelde de AC relais module om 230V apparaten te verbinden. Aan deze module kunnen 3 verschillende apparaten gehangen worden, wat u totale controle over al het stroomverbruik aan boord van uw boot geeft.