Accu controle en regeling

Victron Energy BV en Capi2 Nederland BV zijn een samenwerkingsverband aangegaan als onderdeel van de integratie van Victron producten in het Capi2 stroomverdelingssysteem. Nu is Victron Energy uitrusting compatibel met Capi2 bus systemen.

Dit stelt gebruikers in staat om, gebruikmakend van hun Capi2 systemen, Victron precisie accu monitoren, Quattro’s, omvormers en omvormers/laders te monitoren en bedienen.

Continu stroom van Victron Energy. Elektra specialist Victron bedenkt voortdurend nieuwe oplossingen voor stroomvoorzieningen in bijzondere locaties.  Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van zelfvoorzienende off-grid systemen voor maritieme, industriële, automotive, off-grid en revalidatie markten.
Het assortiment omvat sinusvormige omvormers, laders/omvormers, acculaders, DC/DC omvormers, schakelpanelen en intelligente Battery Monitor, Global Remote en Blue Solar Panel producten.

Victron Energy heeft een benijdenswaardige en ongeëvenaarde reputatie op het gebied van technische innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid opgebouwd. Hun producten gelden wereldwijd als de nr. 1 professionele keus voor zelfvoorzienende elektravoorzieningen.